3 Şubat 2021 Çarşamba

Bir Çay Molası

 


Güzelliklere karşı içinde sonsuz sevgi taşıyan insanın yaşantısı da sürekli güzelliğe ve iyiliğe davettir. Hani denir ya “Yaşamak bir sanattır.” Duyarlılıkları, duygusal yapıları, özellikleri ve yaşamı tasvirleri ile toplumun diğer fertlerinden farklılıklar gösteren kişileri tanımak, iyi düzenlenmiş ya da eşitlik üzerine kurulmuş bir toplumun, anılarını canlandırmaya yeter ve coşkunun, heyecanın sarmasına neden olur. Tasarımlarıyla bütünleşen yaratıcı bu kişiler doğal olarak başkalıklar yaratır. 

  
Merak ve azmin temsilinde gelişen ilgi ile çevresinde olanları takip eder, olayları analiz edip sentezlerken üstün algılama yeteneği sergilerler. Özgür ruhlardır. Kendi bildiklerini uygular, bağımsızlıklarını korurlar. Bugünden çok yarını, kalıcı ve ölümsüz olanı düşünen ileri görüşleri ile aydın bilinç taşırlar. Çevresiyle olduğu gibi iç dünyalarında da uyum ve denge içinde olan dost yürekli insanlar aynı zamanda disiplinlidir. Verimliliğin disiplinli çalışmaktan geçtiğini bilir, ona göre yaşantıyı organize ederler. 
    
 
Doğayı sadece gözleriyle değil, duyguları, düşleri, özlemleri ve kültürü ile gören; yüce gönüllü insanlar tanıdınız mı? 

Abuzer YILDIRIM

Tanıyanlar çoktan gülümsedi bile. 


Gülfidan YILDIRIM








Kardeşim,nasıl anlatayım ki yaşanmışlıklarımı? Beni bilenler ancak onlar anlatabilir. Kendim olarak dünya hayatım boyunca insanlık için, doğa için çocukların geleceği için son nefesime kadar mücadele edeceğim.Sokaklarda kimsesizlerin kimi olmak için var olmak nedir bilir misiniz? Tarifi yoktur. Toprağa bir fidan daha emanet eden, sokak canlarını besleyen, çocuklara ve kadınlara güvenç olan, hak adalet için savaşan insanım.Sanatın daiminde ,sanatçının her daim yanındayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İrfan Karabulut Sus/adım Harput

İrfan Karabulut kimdir?           1966 yılında Dersim/Mazgirt'in Sülüntaş köyünde doğdu. İlköğrenimi babasının müstahdem olarak çalıştığ...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *