3 Şubat 2021 Çarşamba

Şükran AYDOĞAN -GÜLCENAZ



   80 yılı aşkın süredir Yalova’da yaşayan bir ailenin değerli üyesi 
 Şükran AYDOĞAN -GÜLCENAZ,  35 yılını yazmaya adamış, ruhu şiir yazan kadınlardandır.


        70’li – 80’li yıllarda yerel bir gazete ve dergide  başladığı   sanat     yolculuğu,    bir tatil döneminden sonra  yaklaşık sekiz yıl evvel dijital platformlarda yazmaya başlamasıyla yeniden alevlendi. Birçok  yayın sitesinde  şiir, yazı, masal,  mektup vb. yazıları mevcuttur.    İnternette Gülcenaz mahlasıyla tanınan Şükran Aydoğan’ın geniş  okur ve hayran kitlesine hitabı sevgicedir, tamdır. 

 

17 Kasım 1955 Yalova 

          ‘’Yazmak benim için nefes almak kadar elzem bir ihtiyaç.   Yüreğimin sesini Başka yüreklerle paylaşmak benim en büyük mutluluğum.  Şairler gönül zenginleridir,  kendi iç dünyasından sıyrılıp başka gönüllere seyahat eder ve insanı insana anlatırlar.  Ki insan yaratılışındaki üst özelliklerle muhteşem bir ilham kaynağıdır’’ der şairimiz.

      2010 yılında ‘Bende Yüreğin Var’  isimli eseri yazarın ilk kitabıdır.

    ‘’Bu ikinci kitabımı hazırlarken annem gösterdiği sabır ve fedakârlıkla benim en büyük destekçim.  O ilk okurum, ilk eleştirmenim sevgili gönül sultanım. Bu kitabı anneme en kalbi duygularımla ithaf ediyorum.  İyi ki varsın annecğim varlığın varlığımdır’’ diyerek annesine olan duygularını anlatıyor.    





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İrfan Karabulut Sus/adım Harput

İrfan Karabulut kimdir?           1966 yılında Dersim/Mazgirt'in Sülüntaş köyünde doğdu. İlköğrenimi babasının müstahdem olarak çalıştığ...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *